Yukigassen.no Yukigassen.no  
Yukigassen.no
The great snowball battle!  Påmelding Yukigassen 2015

Hvordan melde seg på?

Påmelding skjer ved å fylle ut påmeldingsskjemaet nederst på siden og trykke "Registrer". Når påmeldingen er registrert hos oss, vil du få en kvittering på e-post som bekrefter påmeldingen din. Ta vare på denne, det er deres garanti for at påmeldingen har gått i orden. Påmeldte lag vil forløpende bli lagt til listen med påmeldte lag, så snart påmeldingsavgiften er betalt.

Alternativt kan du bruke vårt påmeldingsskjema (last ned) og spillerskjema (last ned) som fylles ut og sendes til post@yukigassen.no.

Når blir påmeldingen gyldig?

Din påmelding vil bli registrert, men ikke gjort gyldig FØR du har overført påmeldingsavgift kr 2000,- til konto nr 4930 13 28515. Husk å sette inn i opplysningsfeltet (nettbank/giro) hvilket lag det gjelder.

Påmeldinger hvor det ikke har kommet inn påmeldingsavgift innen 14 dager etter registrering, vil bli strøket fra vår registrering.

Må jeg ha fylt ut spillerskjemaet?

Du trenger ikke å ha fullstendig lag klart (10 spillere) når du sender inn påmeldingen. Du kan sende/endre spillerskjemaet helt frem til 18 mars kl 12:00. Endringer sendes på e-post til post@yukigassen.no.

Husk imidlertid at det må være minimum tre av hvert kjønn på banen når spillet starter.

Fristen for påmelding er mandag 9. mars 2015, såfremt det er ledige plasser. Husk det er "først til mølla" prinsippet som gjelder og Yukigassen 2015 har et tak på 40 lag.


  • Påmeldingsskjema
  • Lagmedlemmer